Leuke cadeautips voor een schappelijke prijs

Leuke cadeautips voor een schappelijke prijs

Heb jij dat ook wel eens dat je naar een verjaardag gaat maar je echt niet weet wat je moet geven, omdat die persoon altijd alles zelf al koopt, of omdat de persoon die jarig is niet echt heeft doorgegeven wat zijn wensen zijn. Wat ook kan is dat je wel een leuk cadeau hebt gezien maar de prijs daarvan toch teveel is om aan die persoon te geven. Stop nu met zoeken naar leuke en goedkope cadeaus voor een verjaardag. Hier hebben we een lijstje met een aantal leuke, en niet al te dure cadeaus.

T-shirt laten bedrukken

Er gaat niets boven een heel persoonlijk cadeau geven wat ook nog niet eens heel duur is. Ook kan dit zo hilarisch zijn dat je diegene misschien wel de leukste verjaardag ooit laat beleven. Laat T-shirts bedrukken met een aantal grappige teksten of quotes van de jarige of wat mensen tegen hem hebben gezegd. Zo kunnen jullie samen met de anderen herinneringen ophalen of elkaar leuke verhalen vertellen waarom dat op het shirt staat. Kortom het ijs op de verjaardag is gebroken en de sfeer zit er gelijk goed in.

Cadeaubon

Het geven van een cadeaubon is een hint om iets te doen. Bijvoorbeeld een bioscoopbon omdat hij samen met een paar mensen toch echt naar een nieuw uitgekomen film moet gaan. Of hij moet mee een dagje uit. Je geeft hem geen geld, wat heel veel mensen afgezaagd vinden, maar toch iets waar hij wat aan heeft en iets leuks mee kan gaan doen.

Samen

Heeft hij of zij een lover geef dan een cadeau waar ze samen iets mee kunnen doen. Je maakt iemand dan op een bijzondere manier gelukkig, diegene kan wat leuks doen samen met de persoon die hij of zij het leukst vindt, de ideale combi dus. Geef ze een dagje weg naar een pretpark of een wellness dagje. Regel een picknick in een park of laat ze samen lekker naar een hotel gaan. Zo lang het binnen jouw budget past zullen ze het super vinden om saampjes wat te doen.

Gezelschapsspel

Wat je ook kunt geven is een gezelschapsspelletje. Dit kan iets zijn wat je op de verjaardag zelf wilt spelen maar het kan ook iets zijn wat die persoon een leuk spel vond of een spel wat jij leuk vindt. Het is een stuk origineler dan geld en diegene zal er echt wel blij mee zijn.

 

Reageren is niet mogelijk.