Een nieuwe tas voor 2018? Een Valentino tas!

Een nieuwe tas voor 2018? Een Valentino tas!

Ben jij ook nog op zoek naar een nieuwe tas voor dit jaar? Een Valentino tas is altijd een goed idee! En daarbij altijd een goede toevoeging aan elke garderobe. Sommige accessoires passen nu eenmaal bij zo’n enorm breed scala aan outfits, dat het moeilijk is om ze niet te willen hebben. Dat heb ik dus ook altijd wanneer ik een Valentino tas zie. Dat komt natuurlijk omdat een Valentino tas en echte eyecatcher is. Voor elke gelegenheid is een Valentino tas een goede keuze. De Girello clutch tas bijvoorbeeld! Maar er zijn nog meer mooie tassen.

Echt vakmanschap

Eigenlijk is het maken van tassen een echt ambacht. Dat wordt nog wel eens vergeten. Wanneer het aankomt op vakmanschap, dan is een Valentino tas een waar hoogtepuntje. Ondanks de relatief lage prijzen van Valentino kan het merk uitstekend concurreren met duurdere tassen merken. De prijs kwaliteit verhouding is dan ook erg goed. Het vakmanschap van de Valentino tas toont zich niet alleen in de kwaliteit van het materiaal, maar ook in de verfijnde designs waar het merk mee mag pronken. Met fraaie ontwerpen in leren schoudertassen, clutches en crossbody tassen, is Valentino een zeer gevestigde naam in de modewereld. Echt Italiaans vakmanschap.

Brandfield & Valentino

Het is wel zo prettig dat wanneer je een Valentino tas koopt, je dit doet bij een officiële retailer. Een zo’n retailer is de website Brandfield.nl. In de webshop van Brandfield vind je enorm veel soorten Valentino tassen, in verschillende kleuren en uitvoeringen. Voor goede prijzen! Bij Brandfield hebben ze namelijk ontzettend vaak aanbiedingen en geven ze leuke kortingen. Zodat je nooit te veel hoeft te betalen voor een eigen Valentino tas. Het mooie van deze tassen is daarbij dat je bijna eindeloos kunt combineren. Er is tenslotte een Valentino voor elke gelegenheid! Een concert, avondje de club in, uit eten, of gewoon naar je werk: met deze tassen doe je alles in stijl.

Cadeauverpakking en al!

Het mooi van iets bestellen bij Brandfield, is dat je ook nog eens aan kunt geven of je cadeauverpakking of iets dergelijks bij je bestelling wil. De tas die je dan besteld wordt leuk ingepakt, zodat je daar geen werk meer aan hebt! Een ander voordeel is dat je tot maar liefst 23.30 je bestelling kunt plaatsen, dan wordt het nog de volgende werkdag bezorgd. Daarom bestel ik mijn tassen bij Brandfield!

Reageren is niet mogelijk.