Prachtige damesschoenen voor de zomer

Prachtige damesschoenen voor de zomer

Hoera! De zomer staat voor de deur. We mogen dus weer open schoenen dragen. Ik verheug me daar al een heel jaar op. Reden genoeg om lekker online te shoppen voor de nieuwste damesschoenen met een open neus of een andere zomerschoen. Er is tegenwoordig zoveel keuze, dat het me zeker een dag kost om de juiste schoenen te vinden. Gelukkig zijn de webwinkels steeds handiger in het sorteren van de soorten schoenen op kleur, maat en stijl. Zo heb ik uiteindelijk drie paar damesschoenen besteld voor weinig geld!

De instappers

Allereerst ben ik op zoek gegaan naar de ultieme damesschoenen: namelijk de instappers. Deze schoenen zijn perfect voor de zomer, want je stapt er zo in zonder moeite te hoeven doen. Ideaal voor een dagje strand bijvoorbeeld. Instappers zijn modieus, comfortabel en goed te combineren met zowel nette werkkleding als casual strandkleding. Daarom vind ik dat dit type damesschoenen niet mag ontbreken in je garderobe!

De peeptoe

Peeptoe? Ja peeptoe! Dit zijn de open schoenen waar je tenen zeg maar uit piepen! Vandaar de naam peeptoe. Oh, ik houd zoveel van dit type damesschoenen! Het liefst koop ik tien paar van deze soort, maar helaas is mijn budget niet zo groot en wil ik ook andere soorten. Dus ben ik uiteindelijk voor 1 paar met sleehak gegaan. Deze damesschoenen staan perfect onder een zomers jurkje. Zo steel je de show als je langs de boulevard op Bloemendaal wandelt naar het eerste strandfeest van het jaar. Ik heb er zo’n zin in!

Sneakers

Last but not least van mijn lijstje damesschoenen voor de zomer, komt de sneaker. De good ol’ sneaker gaat nooit verloren en is toch 1 van de damesschoenen die tijdloos blijft. Ze mogen dus zeker niet ontbreken in jouw schoenencollectie. In ieder geval niet in die van mij. Tegenwoordig mag je sneakers overal mee combineren. Sportieve outfit, zomers jurkje of zelfs met je nette werkkleding. Een sneaker is multifunctioneel wat dat betreft en loopt ook nog eens het lekkerste van alle damesschoenen. Ik kies altijd wel voor een nette sneaker, zodat ik ze ook naar mijn werk kan dragen.

Welke damesschoenen kies jij?

Zo, nu heb je een aardig beeld van mijn zomergarderobe. Ik ben natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar jullie keuzes. Zijn jullie ook zo gek als ik om drie paar tegelijk te kopen of gaan jullie zelfs voor meer? Welke soorten damesschoenen zijn jullie favoriet en hoe combineren jullie die?

Ik wens jullie alvast een prachtige zomer met toffe feestjes, mooie mensen en een prachtig paar schoenen aan je voeten!

Reageren is niet mogelijk.