Professioneel aan de slag met de Snickers werkbroek

Professioneel aan de slag met de Snickers werkbroek

Van het merk Snickers is de Snickers werkbroek één van de best verkochte onderdelen. De Snickers werkbroek is er doordat een tijd geleden een Elektricien het merk Snickers heeft ontwikkeld. Dit deed hij puur uit onvrede over het bestaande aanbod. Hiervan vond hij de functionaliteit ver onder de maat. Snickers werkbroek klikt gek, maar het woord komt uit het Zweeds. Het exacte woord is Snickare. Het betekent timmerman. Hierdoor klinkt de merknaam alweer veel logischer dan dat je in eerste instantie als Nederlander zou denken. Inmiddels hebben ze internationaal succes en is het één van de best verkopende werkkleding merken. De oorspronkelijk elektricien had het dus heel goed gezien! Hoogste tijd om wat meer te vertellen over dit merk.

De functionaliteit van de Snickers werkbroek

Zoals ik hierboven al aangaf is de Snickers werkbroek één van de best verkopende onderdelen. Ook hierin is de functionaliteit het belangrijkste aspecten. Ze hebben verschillende lijnen ontwikkeld die allemaal verschillende functionaliteiten hebben. Per beroepsgroep is er feitelijk een geschikte Snickers werkbroek. Een onderscheidend aspect van hun werkbroek  is dat ze bij een aantal werkbroeken deels werken met een flexibele stof. Hierdoor heb je maximale bewegingsvrijheid in deze broeken. Niet onbelangrijk bij beroepen waar over het algemeen best wat beweging komt kijken. Door meer bewegingsvrijheid is het toch een stuk aangenamer werken. Naast deze bewegingsvrijheid is ook de slijtvastheid goed verzorgd bij de Snickers werkbroek. Op de delen die behoorlijk belast worden zijn delen aangebracht die slijtvast zijn. Hierin heeft het merk behoorlijk wat energie gestoken om door innovatie hierin goed te ontwikkelen. Door dit te doen hebben ze inmiddels een sterke markpositie verkregen. Sterker nog in Nederland zijn ze de absolute marktleider en in Europa inmiddels ook. Naast de functionaliteit en kwaliteit is de werkbroek ook nog eens modieus te worden. Hieraan wordt de afgelopen jaren meer en meer aandacht besteed.

Welke kleding is er nog meer naast de Snickers werkbroek?

UIteraard hebben ze meer dan alleen de Snickers werkbroek. En ook hierin is de kwaliteit en functionaliteit uitmuntend. Innovaties zoals de stretchstof wordt ook toegepast in andere kledingonderdelen. Een ander veel verkocht item is de Werkjas. Hierin hebben ze ook een ruim aanbod en hebben ze een sterke positie verworven binnen Europa. Vaak zijn deze kledingdelen uiteraard ook sterk met elkaar verbonden. Voordeel bij de werkjas is dat ze jassen hebben die geschikt zijn bij hele koude omstandigheden, maar dat de bewegingsvrijheid ook nog heel goed is. Zo ben je met heel koud weer nog steeds super productief en is het aangenaam werken.

Reageren is niet mogelijk.