Koopjes vinden in alle soorten en maten

Koopjes vinden in alle soorten en maten

Af en toe ontvang ik nog wel eens een reactie van jullie, mijn trouwe lezers. Het is mij opgevallen dat veel van jullie zich zorgen maken dat de koopjes online vaak voor een bepaald figuur zijn. Niets is minder waar. Als je weet waar je op moet zoeken en hoe, dan kun je echt koopjes vinden in alle soorten en maten. Daar vallen bijvoorbeeld grote maten jurken natuurlijk ook onder. Omdat niet iedereen even goed weet waar je moet zoeken, besloot ik dat het thema te maken van mijn blog vandaag. Ik vertel je precies hoe jij koopjes kunt vinden in alle soorten en maten.

Weet waar je op moet letten

Steeds vaker proberen webshops je te lokken met allerlei leuke verkooptrucjes. Soms zijn bijvoorbeeld de BTW tarieven niet inbegrepen in de prijs die verschijnt op het scherm. Zorg daarom altijd dat je goed controleert hoe betrouwbaar de webshop is, wat de verzendkosten zijn en hoe het zit met de BTW die je moet betalen. Soms is het goedkoper om bijvoorbeeld grote maten jurken te bestellen bij een niet-Europese webshop, maar meer dan eens blijkt het achteraf toch een miskoop. Persoonlijk weeg ik altijd de voordelen tegenover de nadelen. Op basis daarvan besloot ik of het uiteindelijk echt een koopje zal zijn of niet. Als koopjesjager weet je natuurlijk maar al te goed: goedkoop is stiekem best vaak duurkoop. Dus ik zou je echt aanraden om een weloverwogen beslissing te maken voordat je het eerste de beste koopje aanschaft.

Sale, outlet, uitverkoop en kortingscodes

Naast het vinden van een degelijke website kun je ook op een andere manier koopjes vinden voor alle soorten en maten. Persoonlijk struin ik altijd de sale, outlet en de uitverkoop van verschillende webshops af. Mijn tip: kijk altijd aan het einde van een seizoen bij deze categorieën. Dan kom je echt allerlei koopjes tegen. De oude collectie moet er namelijk uit. Dat is natuurlijk de ideale situatie voor elke koopjesjager. Naast een sale, outlet of uitverkoop is er nog een één groot voordeel van online koopjes vinden. Ik heb het natuurlijk over de kortingscodes. Je typt simpelweg de naam van de webshop in en daar achter plak je “kortingscode”. Vervolgens kom je allerlei verschillende codes tegen. Probeer het zelf eens en ontdek hoe makkelijk het kan zijn. Koopjes vinden in alle soorten en maten wordt hierdoor een fluitje van een cent. Dat geldt dus zelfs ook voor grote maten jurken.

Reageren is niet mogelijk.