Beachvlag: zo torent jouw bedrijf erbovenuit!

Beachvlag: zo torent jouw bedrijf erbovenuit!

Ben je op zoek naar een goede manier om jouw product, bedrijf, winkel of service te adverteren? Zoek dan vooral niet verder! Want met een beachvlag kun je lekker opvallen en onthoud iedereen je. Goed te zien van veraf, zelf in alle kleuren te bedrukken en makkelijk te verplaatsen; met een beachvlag toren jij overal bovenuit.

Wat is een beachvlag?

Zoals de naam misschien al verraad, werd de beachvlag van oorsprong gebruikt op het strand. Door de halfronde vorm en stevige voet blijft de vlag goed staan, ook in het zand of als het hard waait. Door de bijzondere vorm valt een beachvlag goed op, waardoor ze ideaal zijn om mee te adverteren. Zoiets onthoud je een stuk sneller dan een simpele poster! Omdat ze van veraf te zien zijn trek je er ook een groter publiek mee. Zo kun je jouw logo dus makkelijk en snel herkenbaar maken en lekker veel klanten en interesse trekken. Je kunt een standaard ontwerp gebruiken of de beachvlag helemaal zelf naar jouw wensen ontwerpen. Doordat beachvlaggen altijd van goede kwaliteit stof worden gemaakt, vervaagt de boodschap niet snel en kun je gebruik maken van de mooiste kleuren om jouw bericht of logo zo herkenbaar mogelijk te maken. Dan vergeet niemand je meer!

Soorten beachvlag

Er is veel variatie in beachvlag soorten en maten. Er zijn rechte soorten, met een rechte kant en een ronde; druppelvormige vlaggen die minder breed worden aan de onderkant (ideaal als vooral de bovenkant goed te zien moet zijn, als de vlag ergens achterstaat kun je zo toch je logo zo plaatsen dat het zichtbaar is), of helemaal vierkante vlaggen. Er zijn ook verschillende voetstukken verkrijgbaar. Voor op het strand is bijvoorbeeld meer steun en stevigheid nodig dan op een windstille plek of binnen bij een beurs of ander evenement. Ook is het mogelijk om de beachvlag van 1 of 2 kanten te laten bedrukken. Als de vlag bijvoorbeeld altijd met 1 kant naar de muur staat is het niet nodig en dus zonde van het geld om deze aan beide kanten te laten bedrukken. Maar soms is het juist voordeliger om dit wel te doen, zodat de boodschap van alle kanten goed zichtbaar is!

Beachvlaggen zijn makkelijk in elkaar te zetten, maar ook uit elkaar te halen als ze gebruikt worden voor verschillende evenementen. Door de flexibiliteit zijn ze makkelijk te vervoeren en maakt het niet uit waar je ze neerzet – een beachvlag zie je vanuit elke hoek!

Reageren is niet mogelijk.