Moderne badkamerspiegels en meer goedkope en leuke snufjes

Moderne badkamerspiegels en meer goedkope en leuke snufjes

Moderne snufjes nemen tegenwoordig overal de overhand. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste iPhones, grappige gadgets zoals de wegrolwekker, of een TV lift voor in je huis. Ook je badkamer kan heel modern ogen, ondanks dat het de meest vochtige ruimte is van je huis. In deze blog wil ik het hebben over leuke moderne badkamersnufjes, zoals badkamerspiegels met handige functies.

Badkamerspiegels

Badkamerspiegels kunnen tegenwoordig helemaal uitgerust worden met moderne snufjes. Je zou zeggen dat zo’n spiegel dan gelijk ontzettend duur wordt, maar dat is dus niet waar. Je kunt een badkamerspiegel met alles erop en er aan al vanaf 200 euro bijvoorbeeld. Badkamerspiegels kun je kopen in allerlei varianten. Een heel fijne eigenschap van de moderne spiegel is de anti-condens optie. Je zet deze aan voordat je gaat douchen, en de spiegel blijft volledig vrij van condens. Zo kun je na het douchen direct je haar föhnen of gezichtscrème opsmeren. De spiegel is in ieder geval bruikbaar. Een ander snufje is de geïntegreerde LED verlichting. Deze kan op verschillende manieren aangebracht worden, zoals in de spiegel zelf of er omheen. In ieder geval is dit licht heel puur en zorgt het er ook voor dat je je make-up of gezicht goed kunt doen in de spiegel zonder dat je een rare kleurzweem ziet. Als je overigens van make-up houdt, kun je ook een spiegel nemen met van die ouderwetse ronde lampen eromheen, die zijn daar het beste voor.

Andere badkamermeubels

Ook je andere badkamermeubels kunnen modern zijn. Denk bijvoorbeeld aan wastafelonderkasten waar je tegenaan drukt en dat ze dan vanzelf naar buiten komen. Op die manier zie je geen rand of lade waar je aan trekt. Daarnaast heb je ook hele mooie droogrekken voor handdoeken. Deze verwarmen je handdoek dusdanig dat hij niet uitdroogt, maar wel droog blijft. Wederom hoeven deze mooie badkamermeubels helemaal niet duur te zijn. Ben je overigens op zoek naar goede kwaliteit maar toch goedkoop? Dan kun je het beste goedkope badkamermeubels bij Douche Concurrent kopen.

Nog digitaler

Er zijn naast de bovenstaande snufjes nog meer moderne items voor in je badkamer. Het gaat echter nog even duren voordat deze uitgerold worden onder het algemene publiek. Nu kun je denken aan een slimme badkamerspiegel die je met handbewegingen kunt bedienen. Of een badkamer die volledig op je stem geactiveerd kan worden. Ook worden digitale douchekoppen een trend. Deze krijgen de temperatuur en de waterdruk precies goed. Genoeg om naar uit te kijken voor een moderne badkamer!

Reageren is niet mogelijk.