Werkschoenen kunnen ook hip zijn

Werkschoenen kunnen ook hip zijn

Veel werknemers moeten eraan geloven, werkschoenen dragen tijdens het werken. Het is geen pretje, want deze schoenen zitten vaak een stuk slechter dan je normale schoenen. Iedereen loopt natuurlijk liever op de zachte zolen van sneakers. Werkschoenen kenmerken zich vaak door lomp en robuust te zijn. Dat is niet meer het geval, want deze schoenen kunnen tegenwoordig ook erg hip zijn. In mijn blogs op Koopjesvinder.nl ben ik altijd op zoek naar de leukste koopjes en de nieuwste trends. Hippe schoenen voor op werk is ook zeker een trend die genoemd mag worden.

Wanneer moet je werkschoenen dragen?

Ik neem aan dat iedereen wel de ‘blits’ wil maken op werk met nieuwe en hippe werkschoenen. Toch moeten we rekening houden met de veiligheidseisen. Dat is natuurlijk de reden voor veel werkgevers in verschillende branches om het personeel te verplichten veilige schoenen te dragen. Het is natuurlijk logisch om te zeggen dat je in de bouw stalen neuzen moet dragen. Er bestaan ook speciale S3 veiligheidsschoenen. Deze voldoen aan de drie veiligheidsnormen, namelijk stalen neuzen, een veiligheidszool en ze zijn waterbestendig. Deze schoenen zijn ideaal in de bouw of als je in een magazijn werkt.

De verschillende soorten werkschoenen

Het leuke aan werkschoenen is dat je ze tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten kunt kopen. Zo bestaan er instapschoenen die geschikt zijn voor beroepen waarbij je vaak schoenen aan of uit moet doen. Ook zijn er een hoop goedkope varianten beschikbaar voor als het budget wat minder is. Ook dan kan je nog steeds op hippe schoenen lopen. Als je echt het gevoel wil hebben dat je op je eigen schoenen werkt, dan moet je kiezen voor sneaker werkschoenen. Deze schoenen lijken net op sneakers, maar voldoen alsnog aan de veiligheid.

Werkschoenen voor vrouwen

Er bestaan ook zeker werkschoenen voor vrouwen. Vaak is dat ook de doelgroep van hippe schoenen. Mannen interesseren het al een stuk minder, maar vrouwen zien er ook op de werkvloer graag goed uit. Ook voor vrouwen zijn er verschillende veilige schoenen te koop. Deze schoenen kenmerken zich door mooi, comfortabel en veilig te zijn. Het ultieme loop- en draagcomfort in combinatie met een goede uitstraling zorgt ervoor dat elke vrouw zich prima kan verplaatsen op werkplekken waar veilige schoenen verplicht zijn. Voor vrouwen geldt net als voor mannen dat het dragen van veilige schoenen geen reden is om een baan niet te kiezen. We kunnen tegenwoordig alles hip kopen!

Reageren is niet mogelijk.