Regenkleding is weer hip

Regenkleding is weer hip

Het overkomt ons allemaal wel eens: doorweekt aankomen op werk of school. In Nederland ontkom je er niet aan. En dat allemaal omdat je niet je donkere vormeloze regenpak aan wilde trekken. Dan heb ik goed nieuws, want de gele rubberen regenjas is terug van weggeweest. Regenkleding is letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken en mag weer volop gezien worden in het straatbeeld. Tegenwoordig zijn regenjassen namelijk echt niet meer alleen noodzakelijk goed.

Hippe regenkleding

Waar regenkleding vroeger alleen maar praktisch moest zijn, is stijl nu ook van belang. Verschillende kledingmerken maken fashionable regenjassen waarmee je voor de dag kunt komen en gegarandeerd droog blijft. Door de efficiënte vormgeving kun je de jassen het hele jaar door gebruiken. Ze zijn namelijk makkelijk over een andere jas te dragen. Een voorbeeld is de moderne, maar comfortabele Rains regenkleding. Met Rains is naar buiten gaan in de regen geen ramp meer, want met een regenjas in je favoriete kleur wil je graag gezien worden.

Functie en comfort

Regenpakken moeten natuurlijk doen waarvoor ze gemaakt zijn: bescherming tegen regen en storm bieden. Hippe regenkleding is leuk, maar met regenkleding moet je comfortabel op de fiets kunnen zitten. Regenbroeken zijn doorgaans wijd, waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt. Regenjassen zijn in veel verschillende modellen en lengtes verkrijgbaar. Combineer een regenbroek met een kortere jas, zodat de lengte van de jas het fietsen niet belemmert.  Daarentegen zijn regenbroeken niet handig tijdens het lopen. Gelukkig zijn er ook mooie lange regenjassen die je benen droog houden.

Waterdichte accessoires

Moet je met je laptop of andere waardevolle spullen de regen door? Waterdichte tassen zijn er genoeg. Ook hier wordt tegenwoordig veel aandacht besteed aan het design. Net als veel moderne regenkleding is het materiaal waar de tassen van gemaakt zijn goed ademend. Van een zwetende rug zul je geen last hebben met een waterdichte rugtas. Regenhoedjes en waterdichte laptoptassen zijn er ook: alles om jou en je spullen droog op plaats van bestemming te krijgen.

Kortom, goede winddichte regenkleding en waterdichte tassen zijn het investeren waard. Stevige waterdichte tassen en ademende regenkleding voor dames en heren koop je op vanbeeklederwaren.nl. Zie niet op tegen de regen, maar maak er gebruik van om een extra mooie outfit aan te trekken.

Reageren is niet mogelijk.