Een mistmachine is een echt koopje

Een mistmachine is een echt koopje

Voor bedrijven is het een heel erg goed idee om een mistmachine in huis te nemen. Het is een zeer effectief middel in de beveiliging van bedrijfspanden. Mistmachines van het merk Bandit hebben al voor vele succesverhalen gezorgd bij verschillende bedrijven. En daar zit een verhaal aan vast. Omdat een mistmachine een uitstekende aankoop is, wil ik er graag in mijn blog op Koopjesvinder.nl meer over vertellen.

De komst van de mistmachine

Een mistmachine is nog een vrij nieuw product in de wereld van beveiliging. Toch is de opkomst van dit product in de laatste jaren snel toegenomen. Dit heeft te maken met het toenemende aantal plofkraken en ramkraken bij verschillende bedrijven. Leveranciers van spullen die erg geliefd zijn bij criminelen zijn vaak de klos. Denk bijvoorbeeld maar aan supermarkten, gereedschap dealers, tabakszaken, banken, etc. De verzekeraar was er een beetje klaar mee en eiste betere beveiliging van bedrijfspanden. Een rolluik was de eerste eis, maar veel winkels vinden dan dat het open karakter van hun winkel verdwijnt. Daar valt zeker wat voor te zeggen. De mistmachine bleek de oplossing. Met veel succes is dit apparaat nu geïnstalleerd bij veel van deze winkels. De criminelen blijven duidelijk weg.

Een mistmachine, wat is het precies?

Dat een mistmachine inmiddels beschikt over een succesverhaal is duidelijk. Misschien vraag je jezelf nog af wat het precies is. Een mistmachine sluit je aan op je gebruikelijke alarmsysteem. Als dit alarm afgaat spuit dit apparaat een enorme hoeveelheid mist de ruimte in. Het zicht is voor minimaal 5 minuten geblokkeerd en het blijft zeker 10 minuten hangen. Dat is langer dan een rolluik, want dit levert de inbrekers gemiddeld 5 minuten vertraging op. De mist is volledig onschadelijk voor mens, dier en milieu. Dat is zo bepaald door de Europese Unie. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Verzekeraar is blij

De verzekeraar is zo blij met de extra beveiliging dat de connectie tussen de leverancier en de verzekeraars al bijzonder goed is. Dit komt omdat zij inmiddels goed bekend zijn met de resultaten. Daarom geven sommige verzekeraars een reductie op de premie die wel kan oplopen tot 20%. Het is dus zeker de investering waard voor elk bedrijf. Met name de bedrijven die veel last hebben van inbraken, ramkraken of plofkraken kunnen dit product goed gebruiken. Het is vrij logisch dat de verzekeraar boos bij je aanklopt na de zoveelste inbraak.

 

Reageren is niet mogelijk.