Gave betaalbare kledingmerken

Gave betaalbare kledingmerken

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel merken met gave én stoere kleding voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens deze blog zullen enkele van deze merken uitgelicht worden. Wie weet draag jij binnenkort wel kleding van een of meerdere van deze topmerken.

Kledingmerk Jacob Cohen

Jacob Cohen is een Italiaans kledingmerk dat in het jaar 1985 werd opgericht door Tato Bardelle. Al vanaf het begin bleek Tato goud in handen te hebben, zo wist hij grote successen te boeken in de denimsector. De volgende stap werd gezet door zijn zoon Nicola Bardelle. Hij wist het merk in boetieks over de hele wereld te krijgen. Zo vind je Jacob Cohen in maar liefst 450 boetieks verspreid over heel Italië. Ook kun je het merk tegenkomen in landen als Nederland, Duitsland, Japan, Scandinavië en Noord Amerika.

Kledingmerk Ralph Lauren

Ralph Lauren is een ontzettend populair kledingmerk, zo had het kledingmerk in 2019 een jaaromzet van maar liefst vijf miljard dollar. Het kledingmerk is opgericht door de Amerikaan Ralph Lauren, zo mocht hij in een klein winkeltje eigen gemaakte ontwerpen aan de wereld laten zien. Zijn eigen gemaakte ontwerpen deden het goed en al snel kon Ralph zijn eigen winkel openen, dit deed hij in New York City. Tegenwoordig verkoopt Ralph Lauren voornamelijk kleding, echter verkoopt het ook allerlei andere dingen. Zo kun je bij Ralph Lauren terecht voor parfums, meubilair en andere accessoires.

Kledingmerk Tommy Hilfiger

Wanneer je iemand enkel het logo zonder naam laat zien, dan is de kans groot dat iedereen weet dat het om Tommy Hilfiger gaat. Het sportieve kledingmerk is opgericht door de Amerikaanse modeontwerpen Tommy Hilfiger. In 1984 kwam hij met zijn eerste mannencollectie, dit bleek een groot succes te zijn. In de daarop volgende jaren werd het merk steeds groter. Tegenwoordig heeft het wereldwijd meer dan 165 winkels in de Verenigde Staten, Canada en Europa.

Reageren is niet mogelijk.