Helemaal op chique naar een kerstfeest

Helemaal op chique naar een kerstfeest

Wanneer je aan een kerstgalafeest denkt, dan denk je waarschijnlijk aan mooie jurken, sieraden en schoenen. Herenkleding zal niet direct in je opkomen. Maar het is voor de mannen minstens zo belangrijk om er goed uit te zien als voor de vrouwen. En ook op het gebied van mannen en mode valt er best wat eer te behalen. Al is het alleen maar om je vent eens in een andere outfit te zien dan in zijn gebruikelijke jeans en hoodie. Deze kleding hoeft echt niet duur te zijn. Zeker wanneer hij de kleding alleen voor deze gelegenheid zal dragen. Een koopje scoren is dan van belang.

Wanneer kun je de beste koopjes vinden?

Natuurlijk vind je deze in de uitverkoopperiode in de winkels. Het is een kwestie van goed de verschillende media in de gaten houden en zorgen dat je precies weet wat je nodig hebt op het moment dat de afprijzingen beginnen. Ook met enige regelmaat een rondje door de stad maken kan helpen om de kleding voor de juiste prijs te scoren. Maar ook online kun je prima leuke aanbiedingen vinden. Schrijf je in voor diverse nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van alle aanbiedingen, zonder dat je iedere dag alle interessante sites hoeft te bezoeken.
Herenkleding

Vergeet de accessoires niet

Ik snap dat je al slappe knieën krijgt van het idee van jouw man in een pak. Maar zo’n pak is echt niet af zonder de juiste accessoires. Denk dan aan een goede riem, mooie sokken en schoenen, een stropdas of strik en een pochet (voor als je het écht goed wilt aanpakken). Je kunt hier vaak sets van kopen die goed bij elkaar passen. Want, en dat weten we allemaal, je krijgt je vent écht niet mee de winkels in voor gezellig een dagje pakken en accessoires shoppen. Bied alles daarom kant en klaar aan. Slim? Zeker!

Voor je het weet wil hij niet anders meer

En als je dan eenmaal op het kerstgalafeest staat, naast je mooi aangeklede man, dan zul je zien dat jij niet de enige bent die complimentjes in ontvangst mag nemen. Mannen zijn (over het algemeen) best gevoelig voor complimenten, dus het kan zomaar zijn dat hij het nut ervan gaat inzien om eens wat vaker mooi gekleed te gaan. En dat geeft jou weer een reden om eens een nieuwe jurk of nieuwe schoenen uit te zoeken. Je kunt niet wegvallen bij die mooi geklede man van je, toch?

Reageren is niet mogelijk.