Op de vlucht

Op de vlucht

Krap met geld

Heb jij ook regelmatig te kampen met het feit dat je op vakantie wil, maar te weinig geld hebt? Dat heb ik zelf ook. Nu heb ik het geluk dat ik vaak met mijn ouders meekan en ga op vakantie, maar ik wil graag ook de potentie hebben om dit op mijn eigen houtje te kunnen doen. Daarom, als jij graag op vakantie wil, maar niet genoeg geld hebt, moet je hier vooral verder lezen!

Allereerst: de vlucht

Vliegen is over het algemeen best duur. Zeker als je met een luchtvaartmaatschappij gaat als KLM. Dit is zeker prettig vliegen, kan ik vertellen uit eigen ervaring. Hele goede klantenservice en lekker Hollandse broodjes…Maar voordat ik verder zwijmel, ga ik ook nog vertellen wat voor goede luchtvaartmaatschappijen er nog meer zijn, die net wat minder kosten.

WeFlyCheap

Deze bovenstaande titel is de naam van een site die de meest goedkope vakanties aanbied per vliegtuig. Hier worden luchtmaatschappijen als Transavia en TUI aangeboden. Verder is er in een vakantie van alles bij inbegrepen: een logies ontbijt( overnachting én ontbijt), een kwalitatief hotel en je zit automatisch op een plek waar je veel activiteiten kunt gaan ondernemen. Het enige is dat je eenmalig €27,50 per boeking betaalt. Dit is niet heel gek hoor, want je betaalt heel veel stukken minder dan voor een gemiddelde vakantie! Hier is de site ook zeer overzichtelijk en weet je meteen waar je aan toe bent. Wat ik ook goed vind van de firma, is dat ze aan de klant. vertellen wat de meest gunstige en goedkoopste vertrekdata is. Ze hebben dus eigenlijk alles al zo geregeld dat jij zo goedkoop mogelijk gaat vliegen.

Jongeren

De doelgroep bij deze firma is eigenlijk jongeren. Jongeren zitten pas in het begin van hun leven en verdienen over het algemeen nu eenmaal minder. Scholieren kunnen al helemaal niet veel veroorloven en daarom is het voor hen denk ik ook extra leuk. Misschien is het dan nog even sparen, maar dan heb je ook wat. Studenten hebben waarschijnlijk ook niet een zo gek veel meer te besteden dan de groep voor hen. Studiekosten rijzen de pan uit en op jezelf wonen vergt ook wat.

Zon, zee en strand

Als ik weer dingen lees over een vakantie boeken naar een land als Spanje, krijg ik weer zo’n zin in de zomer! Heerlijk bruin worden op het strand en een drankje drinken op het terras…

Dus als jij krap bij kas zit en een goedkope vakantie Spanje wilt, neem dan gewoon eens een kijkje op de site van ‘WeFlyCheap’.

Reageren is niet mogelijk.