Nooit meer teveel betalen voor het afval

Nooit meer teveel betalen voor het afval

Als Nederlanders zijn wij natuurlijk gek op allerlei soorten koopjes. We zijn altijd op zoek naar alle mogelijke manieren om geld te besparen. Daarom kunnen koopjes ook in allerlei soorten en maten gevonden worden. Denk bijvoorbeeld aan een uitverkoop, een spaarsysteem of een goedkoper alternatief. Ik ben zelf ook ontzettend gek op koopjes. Daarom ben ik ooit deze blog begonnen. Vandaag zal ik een koopje met jou bespreken, waar je waarschijnlijk niet direct aan denkt of misschien niet direct iets aan hebt. Ik ga het vandaag hebben over een koopje voor alle ondernemers onder ons.

Besparen op de werkruimte

Wanneer je een ondernemer bent, dan zijn er genoeg zaken die stiekem behoorlijk wat geld kosten. Denk bijvoorbeeld aan de werkruimte. Wil jij met jouw onderneming gevestigd zijn in een grote stad in Nederland? Dan moet je wel bereid zijn daarvoor te betalen. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven mogelijk vandaag de dag die je wel als een koopje kunt beschouwen. Zo kun je voor een appel en een ei allerlei flexplekken huren of kopen. Dat is aanzienlijk goedkoper dan een volledige werkruimte. Uiteraard kun je als ondernemer niet alleen besparen op de ruimte die je huurt of koopt voor jouw onderneming.

Koopjes voor het bedrijfsafval

Zo is het tegenwoordig zelfs een optie om te besparen op de kosten die betrekking hebben op het bedrijfsafval. Zelf heb ik geen bedrijf, maar mijn moeder runt een kapsalon in Den Haag. Regelmatig zag ik de rekeningen binnenstromen voor het bedrijfsafval. Stiekem ben je als eigenaar behoorlijk wat geld kwijt. Ik zou er natuurlijk niet over beginnen als ik geen (goed)koopje ervoor gevonden had. Ben je er klaar voor? Wil je mijn advies horen? Een container huren in Den Haag! Door een container te huren kun je gewoon besparen op de kosten voor je bedrijfsafval.

Je moet zelf alleen even een goede verhuurder uitzoeken. Bij een erkende afvalinzamelaar kun je eenvoudig aangeven wat voor container je wil huren, wat voor afval erin gegooid zal worden en hoe vaak die opgehaald moet worden. Ik hoor de sceptici al zeggen: is dat echt zoveel goedkoper? Ja! Mijn moeder hield elk kwartaal een behoorlijk leuk bedrag over, omdat ze de sprong had gewaagd. Daarom raden ik en mijn moeder echt iedere ondernemer in Den Haag aan om een container te huren. Een container huren in Den Haag is echt zoveel goedkoper dan het bedrijfsafval op te laten halen door de gemeente.

Reageren is niet mogelijk.